Nordkapp senterparti

Hilsen til årsmøte I Nordkapp Senterparti

Årsmøte hilsen fra Per Tore Schjelderup
Årsmøte hilsen fra Per Tore Schjelderup

Hei
Selv om jeg flyttet fra Nordkapp kommune i 2013 så følger jeg fortsatt med i hva som skjer der oppe gjennom Finnmarksposten og Radio Nordkapp. Det var derfor en god nyhet da jeg hørte at Nordkapp Senterparti ble vekket til live igjen.

Min første politiske karriere hadde jeg i Nordkapp Senterparti og vi løftet mange saker frem for kommunen i den tiden jeg var med i partiet.

Spesielt kjempet vi for rassikring både av Nordvågveien og ny Skarvbergtunell. At det ikke ble tunell fra Bukta i Nordvågen og til Hermannkilden er nok mange som ikke forstår den dag i dag. Det hadde vært en mye bedre løsning med tunell og en mye sikrere vei. Dette er en sak som partiet burde ha løftet fram i dagslys igjen spesielt med tanke på at det ikke er lenge igjen før en har utstyr i området som kan gjøre en slik jobb. Ny Skarvbergtunell er også en sak som ble jobbet med mye og den løsningen som vi påpekte som den beste er også den som er blitt valgt. Enda en seier for lokalsamfunnet og så er det bare å håpe et en får rettet opp i litt av de rasfarlige områdene mellom Veidnes og den nye Skarvbergtunellen. Ja for det er mange rasfarlige områder igjen selv om en får ny tunell.

Som en kuriositet kan det nevnes at den 21. november 1997 var det årsmøte i Nordkapp Senterparti. Den gang var det 23 medlemmer i partiet og Ole Lindseth ble valgt til leder.

I dag har Dere rundt fem ganger så mange medlemmer i følge Fp og det er meget bra. Ta vare på disse medlemmene og informer dem godt slik at de vet hva som skjer til enhver tid. Informasjon er viktig og det blir aldri for mye.

Jeg ønsker Dere et godt årsmøte og ber Dere stå på for de saker som Dere brenner for.


Slitu 6. februar 2019
Per Tore Schjelderup

Kommentar fra redaksjon

Dette ble sendt oss før årsmøtet men ble ikke fanget opp før møtet var avsluttet. Dette pga. stor arbeidsmengde i forbindelse med avvikling av møtet.

%d bloggere liker dette: