Nordkapp senterparti

Mye oppstyr rundt Nordkapp-platået

Nordkapp platået

Oppstyr rundt Nordkapp-platået

Nordkapp-platået

Mye oppstyr rundt Nordkapp-platået. Personlig så syns jeg at det er veldig mye fokus på akkurat det. Saken er så viktig, det er tilhørigheten til befolkningen i Nordkapp kommune. Jeg sitter som ungdom i denne kommunen, og ser alt som blir skrevet og sagt. Saken er stor, å det er ufattelig mye og sette seg inn i. Men den følelsen jeg får av alt dette her, er ikke særlig bra.

Ønsker jeg egentlig at mine barn skal vokse opp i denne kommunen

Hva skjer i kommunen?

Jeg sitter igjen med tanker om framtiden. Ønsker jeg egentlig at mine barn skal vokse opp i denne kommunen, hvor de ikke engang får være stolt av at Nordkapp-platået er «deres». At ikke voksne mennesker skal kunne klare å løse dette, på en voksen måte? Alle i kommunestyret er ungdommens forbilder. En dag skal vi nok selv sitte der. Hvordan forbilder har vi egentlig å se opp til?

Vi er oppvokst her i Nordkapp

Jeg trur jeg snakker litt for ungdommen i kommunen nå. Jeg trur nok flesteparten av oss ungdom her i Nordkapp kommune har lyst og bo her, lenge. Vi er oppvokst her, noen er tilflyttet hit fordi- Vi har en flott kommune. Vi har turløype rett rundt svingen, vi har havet rett utenfor døren å vi har fantastiske tilbud for unge.

Jeg har lenge ønsket å sette meg inn i hele saken, men når jeg ser alt som virvler rundt omkring blir jeg sjokkert. Hva skjer egentlig med lekeplassen, skal det bygges nytt? La barn være barn. Gi dem en lekeplass å leke på, mens dere forbilder får kjempe videre om platået. Vi er fortsatt her, ungdom å barn er fortsatt i kommunen.

#lenkettilNordkapp
#tenkpåminframtid

Tora Helgesen
Nordkapp Senterungdom
Listekandidat for Nordkapp Senterparti

Relaterte sider.

%d bloggere liker dette: