Nordkapp senterparti

Nordkapp Senterparti fosser fram – STOR medlemsvekst

Nordkapp Senterparti

Nordkapp Senterparti fosser fram

Medlemsvekst
Gruppeleder Tor H Mikkola

Nordkapp Senterparti fosser frem – STOR medlemsvekst gjør Nordkapp Senterparti til største lokallag i Finnmark! Dette er dagens pressemelding fra Nordkapp Senterparti ved Hugo Salamonsen.

Stor medlemsvekst i Nordkapp

Nordkapp Senterparti opplever stor medlemsvekst i Nordkapp. De siste tre ukene har lokallaget nesten tredoblet antall medlemmer, og for to uker siden ble Nordkapp Senterparti det største lokallaget i Finnmark. Frem til nominasjonsmøtet 13 mars håper vi å runde 100 medlemmer. Dette er Nordkapp Senterparti svært fornøyd med i en kommune med ca 3200 innbyggere. Alt dette har skjedd siden lokallaget ble stiftet 3 mai 2018.

Nordkapp Senterparti mottar bare godord, og siden vi er nær folk og prater med folk, lykkes vi med å verve nye medlemmer. De fleste vi prater med gir klar beskjed om at de ønsker en ny kurs i Nordkapp.

Går for ordfører

Målet vårt er å stabilisere oss som det største partiet i Nordkapp, og til valget går vi for ordføreren. Den store medlemsveksten, og det at vi nå er det største lokallaget i Finnmark, gjør at vi har ambisjoner. Vi ønsker gjerne en plass i styret til Finnmark Senterparti. Hugo Salamonsen fra Nordkapp Senterparti er foreslått av nominasjonskomiteen på 10 plass på Fylkeslista for Troms og Finnmark. I dag har Troms og Finnmark 7 personer inne. Med veksten Senterpartiet generelt har hatt, er det store sannsynligheter for å komme inn. Man kan trygt si at Nordkapp Senterparti er i en god medvind.

Vi håper vår store medlemsvekst, også motiverer andre lokallag til å verve medlemmer til Senterpartiet.

Markerer seg på internett

Leder Nordkappsenterparti
Hugo Salamonsen
Leder Nordkappsenterparti
Hugo Salamonsen

Nordkapp Senterparti har markert seg godt på internett, med egen hjemmeside og godt nettverk på sosiale medier. Dette for å kunne sende ut vårt politiske budskap uavhengig av andre medier.

Årsmøte

Førstkommende onsdag  kl. 18:00-21:00 inviterer Nordkapp Senterparti alle medlemmene til sitt første årsmøte. Dette er et åpent møte hvor alle kan delta, og holdes på Corner. Er du nysgjerrig på lokalpolitikk? Lurer du på hvordan Nordkapp Senterparti tenker?  Er dette et parti som du mener tar folket på alvor? Nordkapp Senterparti vil bygge et mer inkluderende og åpent samfunn!

Velkommen til årsmøte på Corner onsdag 06.02.2019, og bli med på laget som skal bygge fremtiden i Nordkapp!

Se gjerne våre siste saker her på siden vår eller følg oss på Facebook
Gå til denne siden om du ønsker å melde deg inn i Senterpartiet. Dette kan enkelt gjøres via Vipps.

%d bloggere liker dette: